طرز تهیه نان بربری
مواد اولیه :
خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۴ پیمانه
آب۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
سبوس گندم ۱/۳ پیمانه
تقویت کننده آرد ۱ قاشق غذا خوری
کنجد به میزان لازم
آرد برای روی نان ۲ قاشق
اب برای روی نان ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه :
خمیر مایه رو با۱/۳ اب ولرم و شکر بزارید تا پف کند.
بعد اب رو با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید و روغن مایع و کره رو اضافه کنید و ارد سبوس گندم رو همراه با تقویت کننده ارد کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست زیاد نچسبد و خوب ورز بدید تا یکدست بشه.
خمیر رو جای نسبتا گرمی بزارید و روش رو بپوشونید تا ۱ ساعت ور بیاد و حجمش ۲ برابر بشه.
روی میز کار کمی سبوس گندم بریزید.
بعد خمیر رو بشکل بربری داخل سینی فر پهن کنید اگر خمیرتون کمی شل باشه بهتر میشه طعم وشکل نونتون با انگشت وسطش شکل بندازید و مخلوط اب و ارد و همراه با ۱ قاشق سبوس رو بزنید.
به این ترتیب که اب رو با ارد مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به شکل بلوری در بیاد وکمی غلیظ بشه بزارید سرد بشه و روی خمیر بمالید.
بعد نان بربری را بزارید توی فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت ۳۵ دقیقه تا روش طلایی بشه یا روی ۵۰۰ برای ۱۰ دقیقه و نوش جــــــــــــــــــــــان کنید.