خانم سودابه ظاهری، طلبه مدرسه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها)یزدانشهراز تحقیق پایانی خود با عنوان : بررسی انواع بیوت ازمنظراسلام به راهنمایی سرکارخانم اعظم پورپونیه و داوری حجت الاسلام و المسلمین جواد سلیمیان روزشنبه مورخ 97/07/30 ساعت 10 صبح در مدرسه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) یزدانشهردفاع کرد .
خلاصه ای از دفاع خانم سودابه ظاهری از تحقیق پایانی خود
واژه «بیت» در لغت عرب به معنای خانه، شعر و نیز مسکن ،فرش خانه ،کعبه و قبر است و این واژه 71 بار با مشتقات آن در قرآن کریم به کار رفته است. با نظر به آیات الهی و پرداختن آیات متعدد در قرآن به کلمه بیت چنین بدست می آید که این مکان مسقف محدود که محل اجتماع و زیست جمعی بشر، اولین محل رشد و پرورش وی است ؛مورد عنایت حق بوده و برحسب کارآیی و جایگاهش در حیات انسانی از اهمیت به سزایی برخوردار است و همچنین کلمه بیت در قرآن به بیوت مردم و خانه حشرات از جمله عنکبوت و زنبور عسل نیز سخن به میان آمده است. بیت در قرآن و روایات گاهی به بیوت مادی مثل مساجد و حرم های شریف وگاهی به بیوت معنوی مثل ولایت و نبوت اطلاق می شود
در ادامه افزودند در مروری بر منابع تفسیری - روایی شیعه و عامّه در می یابیم از برترین مصادیق خانه های معنوی، خانه پیامبران است و بیت فاطمه سلام الله علیها، از برترین خانه های انبیاست، چه آن که ایشان اهل بیت پیامبرند. بیت المعمور، خانهای در آسمان چهارم یا هفتم، مُحاذی(برابر یا مقابل) خانۀ کعبه است كه فرشتگان در آنجا همواره مشغول عبادت و طواف اند. دیدگاه های ارائه شده در بارة محل بیت المعمور متفاوت است. تقريبا همه مفسران و تاريخنگاران، مقصود از بيت العتيق را كعبه ميدانند و بيشتر معاصران نيز همين باور را دارند. بنابر آیاتی از قرآن و روایات امامان شیعه، خانه کعبه نخستین و مقدسترین بنا و اولین مسجدی است که بر روی زمین ساخته شدهاست پیامبر اسلام نیز همواره از شهر بیت المقدس با احترام یاد کرده و بنابر روایات، آن حضرت پیش از رفتن به معراج، نخست به این شهر سیر کرده و از آنجا به آسمان عروج کرده است. در اصطلاح قرآن و روايات واژه «اهل البيت» پيامبر اسلام در معناي خاصي به كار رفته است كه فقط شامل پنج تن آل عبا مي شود. گاه كلمه بیت استعاره از خاندان فرد آورده میشود.