شاید سوسیس درست کردن در منزل به نظرتان کار سختی بیاید، ولی بعد از اینکه یک بار سوسیس درست کردید، متوجه می شوید که واقعاً ارزشش را دارد. تنها چیزی که نیاز دارید یک کیسه شیرینی پزی است که لوله ای سرش بگذارید و بتوانید مواد لازم را بعد از آماده کردن از آن رد کنید و به شکل سوسیس دربیاورید.
مواد لازم:
6 شاخه پیازچه
8 عدد فلفل سبز باریک
8 حبه سیر
شاخه کوچکی زنجبیل
2 قاشق تخم رازیانه
2 قاشق علف لیمو خرد شده
1 دسته ریحان
1 دسته گشنیز – با ساقه
2 عدد لیمو
سس ماهی
یک و نیم کیلو گوشت چرخ کرده
چند برش ژامبون
کاری
2 فنجان پودر نارگیل
دستور تهیه:
1. پیازچه، فلفل، سیر، زنجبیل، علف لیمو، ریحان و گشنیز را در خردکن بریزید و بزنید تا خمیری بدست آید.
2. سپس ژامبون را در خردکن بریزید و از آن هم خمیری بدست آورید.
3. حالا گوشت چرخ کرده، خمیر اول و دوم و پودر نارگیل را در کاسه بزرگی بریزید و به آن کاری، نمک و فلفل بزنید. سس ماهی و آب لیمو را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
4. حالا باید پوشش مخصوص سوسیس پیدا کنید. می توانید از قصاب محل کمک بگیرید.
5. مواد آماده را داخل این پوشش بریزید و با لوله ای که در انتهای آن گذاشته، مواد را رد کنید تا شکل سوسیس به خود بگیرند.
6. سعی کنید هوای داخل آن را بگیرید و مخلوط را فشار دهید.
7. بعد از اینکه سوسیس های خوبی تهیه کردید، می توانید آنها را در فریزر بگذارید و هر تعدادی که خواستید بردارید و کباب یا سرخ کنید.
8. این سوسیس سبز که ادویه اصلی آن کاری است را می توانید در ساندویچ با سس مایونز، فلفل سبز و خیار سرو کنید.