طرز_تهیه_برگر_فرانسوی
مواد لازم:
آب پیاز: 50 گرم
سس کچاپ: 50 گرم
خردل: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر ساطوری شده: یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده):500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
کاهو و گوجه فرنگی: به میزان لازم
پنیر گودا: 4 ورق
پیاز حلقه ای تفت داده: 1 عدد کوچک
ریحان: یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده: به میزان لازم
طرز تهیه برگر فرانسوی :
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.
سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.