مواد لازم : پیاز رنده شده آب گرفته : یک عدد
سیر رنده شده : دو حبه
عدس : یک لیوان خام (بپزید)
تخم مرغ : سه عدد
آب نارنج یا لیمو : دو قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد شده : دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
آرد گندم : دو قاشق غذاخوری
یک لیوان عدس رو بپزید و یا اونو چرخ کنید یا در غذا ساز بریزید.اگه غذاساز دارید همه مواد رو به غیر از روغن داخل غذاساز بریزید و له کنید وقتی کاملا ترکیب شد روغن رو در تابه ای گود روغن ریخته و داغ کنید روغن باید به حدی باشه که تا نصف شامی ها رو پوشش بده ازمواد به اندازه دلخواه بردارید و شکل بدید برای راحت شکل دادن بهتر دستتون رو خیس کنید –و بعد شامی رو در روغن بندازید ، شعله رو کم کنید و درب تابه رو بزارید وقتی سرخ شد پشت و رو کنید فقط توجه داشته باشید که خیلی زود میسوزه و باید حواستون بهش باشه بعد از روغن خارج کنید و روی دستمال بزارید تا روغنش گرفته بشه بعد میتونید اونو با انواع سس میل کنید
سلام
ممنون از کدبانوگری خوبتان.