روش تهیه پن کیک های داغ و نرم
دو تا تخم مرغ رو هم بزنید تا کف کنه، و بعد بهش دو لیوان آرد، کمی بکینگ پودر (نصف ق چ) و کمی شکر یا نمک (بستگی به ذائقه تون داره!) اضافه کنید. دو قاشق کره ی آب شده رو با یکی دو لیوان شیر قاطی کنید و به مخلوط اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید. اونقدری هم نزنید که مخلوطتون صاف صاف بشه، چون در اون صورت به جای نرم و حجیم بودن خیلی سفت میشه!
۲- ماهیتابه ای که مطمئنید نچسبه رو بذارید روی شعله تا روغن داخلش آب بشه. وقتی داغ شد، قبل از اینکه مخلوط رو داخلش بریزید، چند قطره آب بچکونید روش و مطمئن بشید که صدای جلیز ولیزش درمیاد.
۳- حالا کمی از مخلوط رو بریزید، نه اوقدر نازک که بسوزه و نه اونقدر کلفت که خمیر باشه و بدمزه بشه.
۴- حدود دو دقیقه زمان خوبیه برای پختنش. وقتی طلایی شد، زیر و روش کنید و بعد هم از روی گاز برش دارین.
پن کیک رو به شیوه های مختلفی میخورن! یکی از بهترینهاش، پن کیک با عسل، خامه و توت فرنگیه! میتونید از مرباهای مختلف، یا شکلات و میوه های دیگه استفاده کنید! پن کیک بهترین گزینه برای وقتیه که بخواین اعضای خونه رو با یه صبحونه جانانه سورپرایز کنین.
صفحات: 1· 2