دستور پخت و تهیه چند غذای خوشمزه با میوه به
«به» سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد، «به» تقویتکننده قلب است و اثر مثبت بر فکر و ذهن دارد. مصرف«به» برای تجدید و احیای روحیه بسیار مؤثر است.
موجب خوشحالی شده و از بین برنده افسردگی است. برای معده و زخممعده هم مفید است. میوه «به» دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، قند و ویتامینC بوده و فاقد چربی است. بیشتر خانمها معمولا با این میوه فقط مربا درست میكنند، به همینخاطر ما امروز میخواهیم چند مورد از كاربردهای دیگر «به» را به شما پیشنهاد بدهیم.
خورش «به»
از «به» معمولا نوعی خورش هم تهیه میشود كه قبلا آموزش دادهایم اما بهصورت مختصر دوباره یادآوری میكنیم: پیاز و گوشت را تفت میدهیم. به آن ادویه و رب میزنیم، مقداری آب اضافه میكنیم و اجازه میدهیم بپزد. «به» را نگینی خرد و سرخ میكنیم و حدودا ۴۰دقیقه آخر به را به خورش اضافه میكنیم و صبر میكنیم تا خوب جا بیفتد. چاشنی خورش به هم آبلیمو و شكر است.
«به» پلو
به پلو به این صورت آماده میشود كه اول باید عدس پلو ساده را آماده كنید و موقع دم دادن لابهلای پلو «به» سرخ شده بگذارید. این پلو خیلی خوشمزه و خوشعطر است.
صفحات: 1· 2