خورش چغاله بادام
مواد لازم:
چغاله بادام: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
نعنا: 150 گرم
جعفری: 350 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: 400 گرم
خورش چغاله بادام
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید. چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیافتد.
نکته
مدت زمان آماده شدن این خورش بین 4 تا 5 ساعت است تا خورش خوب جا بیافتد. لطفا آب خورش را باندازه بریزید تا مجبور نباشید وسط پخت دوباره آب به آن اضافه کنید.
نمک را دیر به خورش اضافه کنید تا گوشت و چغاله ها خوب پخته و نرم شوند.
در صورت تمایل می توانید نصف استکان آبغوره به خورش اضافه کنید.
مرحله 1
گوشت را تفت دهید.
مرحله 2
سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
پس از سرخ شدن ادویه آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد.
مرحله 4
سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.
مرحله 5
چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید.
مرحله 6
سبزی را به گوشت اضافه کنید.
مرحله 7
این خورش را با برنج میل کنید.