با انار و رب انار ,این غذاها را امتحان کرده اید ؟
پاییز و زمستان فصل انار است و این میوه زیبا و پرخاصیت در سبد میوه اغلب خانواده ها دیده می شود ،اما می دانید با این میوه خوشمزه می توان عذاهای متوعی هم پخت ؟ امروز می خواهیم طرز تهیه سه نوع غذای اناری را به شما آموزش می دهد .
خورش مرغ با انار و سیر
مواد لازم:
:: انار ترش دان کرده / 2 پیمانه
::ران مرغ/ 1 کیلو
::پیاز سرخ شده / دو و نیم پیمانه
::روغن زیتون 2/ قاشق غذا خوری
::سیر / 2حبه
::اب نارنج 2 / قاشق سوپ خوری
::نمک و زردچوبه و دارچین و فلفل مقداری
::هل 2 / قاشق مربا خوری
::زیره / 2 قاشق مربا خوری
::زعفران دم کرده / به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به همراه ادویه جات و سیر خلال شده و روغن زیتون به مدت 2 ساعت استراحت دهید. سپس در مقداری روغن سرخ کنید و با کمی آب بپزید، وقتی مرغ نیم پز شد، دانه انار ترش و پیاز سرخ شده و آب نارنج و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.