انار بیخ
مواد لازم:
:: گوشت چرخ کرده / 300گرم
::پیاز / 1عدد
::مغزگردو اسیاب شده / 200گرم
::آب انار / مقداری
::سبزی ، تره.جغفری.گشنیز.نعنا.خلواش.چوچاق /500گرم
::سیر 3/ حبه
::روغن / به میزان کافی
::نمک و فلفل / به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا سبزی را به همراه سیر کوبیده شده در روغن تفت بدهید . سپس پیاز را رنده کرده و با ادویه ها به گوشت اضافه کنید و کوفته ریزه درست کنید. بعد گردوها را در مقداری آب پخته و سبزی و کوفته ها را اضافه کنید. سپس آب انار را اضافه کنید و اجازه دهید خورش به روغن بیفتد.
املت با چاشنی انار
برای تهیه این غذا شما به 2 تا 3 عدد تخم مرغ،1 عدد پیاز متوسط، 2 حبه سیر ساطوری شده، 1 فنجان دانه انار، مقدار اندکی روغن گیاهی مثل روغن زیتون نیاز دارید.
برای شروع کافی است سیر ساطوری شده و پیاز نگینی شده را با اندکی روغن تفت دهید. پس از آنکه رنگ پیاز تغییر کرد، فنجان انار و مقدار کمی نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کنید غو آن را آرام هم بزنید تا دانههای انار نرم شود.سپس در این مرحله تخممرغ ها را شکسته و به تابه اضافه کنید و آنها راهم بزنید تا تخم مرغها ببندد و املت شما آماده شود.
با گنجاندن این غذا به برنامه غذایی خود می توانید علاوه بر اضافه کردن یک غذای جدید به رژیم غذایی خود از فواید و خواص درمانی انار نیز بهره مند شوید.
در صورتی که تخممرغ را با روغن گیاهی زیتون تهیه کنید و دانههای انار را به آن اضافه کنید میتوانید از آنتیاکسیدانها و موادمعدنی موجود در انار بهرهمند شوید و احتمال ابتلا به بیماریهای مزمنی از قبیل سرطان به ویژه سرطان پروستات را به حداقل برسانید.
در عین حال با گنجاندن انار در سبدغذایی خود میتوانید به کاهش میزان کلسترول خون خود کمک کنید. به شرط آنکه مصرف 1 لیوان آب انار را به صورت روزانه در برنامه غذایی خود قرار دهید.
استیک مرغ با انار
مواد لازم برای 4 نفر:
:: سینه مرغ 4 عدد
:: پیاز 1 عدد
:: زعفران دمکرده 2 ق غ
:: آبلیمو 1 ق م
:: نشاسته ذرت 1 ق غ
:: رب انار یک دوم پیمانه
:: آب انار 1 پیمانه
:: سس سویا 2 ق غ
:: نمک و فلفل وادویه به میزان لازم
:: روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با زعفران وپیاز خلال وآبلیمو وکمی روغن زیتون ونمک مزه دار کرده ودر یخچال 3 ساعت استراحت می دهیم.سپس از یخچال در آورده وسینه ها را کمی میکوبیم.سپس تابه را داغ کرده واستیکها را درون تابه قرار داده بعد از 4-3 دقیقه برکردانده وطرف دیگر را کباب می کنیم.برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته وآب انار را با نشاسته و سس سویا ورب انارمخلوط و حرارت میدهیم تا غلیظ شود.استیک را با این سس سرو میکنیم.
گردآوری : مجله اینترنتی دلگرم
من انار بیج رو درست کردم به خوشگلی غذای شما نشد چرا؟؟؟؟؟؟