ترشی هلو و زردآلو
مواد لازم:
هلو: ٣٠٠ گرم
زردآلو: ٣٠٠ گرم
نعناع : نصف پیمانه
گل کلم: ۴٠٠ گرم
سیر:٣ حبه
سرکه: به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو :
هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده مینماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق میافزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد میریزیم. تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم و در ظرف مناسبی میریزیم. روی مواد را از سرکه پر میکنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک میگذاریم.