این ماده ی غذایی برآمده از آب به لاغری و داشتن بدنی سالم کمک می کند. در این مطلب ده دلیل خوب می آوریم تا به مصرف ماهی اشتیاق بیشتری نشان دهید.
ماهی منبع فوق العاده ی پروتئین
تمام ماهی ها چه ماهی های روغنی و چه ماهی های کم چرب تر سرشار از پروتئین هستند. 100 گرم ماهی بین 18 تا 20 گرم پروتئین به بدن می رساند که تقریباً برابر میزان پروتئین همین مقدار گوشت است. تنها تفاوت این دو گوشت در این است که میزان چربی ماهی کمتر است. یادتان باشد که پروتئین برای عملکردهای بدن لازم و ضروری است. این ماده ی مغذی، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر بروز بیماری ها را کاهش می دهد. علاوه بر این پروتئین در احیای تمام بافت های زنده ی بدن مانند پوست، ناخن و موها شرکت دارد. برای سالم ماندن حتماً هر هفته حداقل دو مرتبه ماهی میل کنید.
ماهی برای تقویت حافظه
ماهی حاوی میزان قابل توجهی فسفر است که برای بافت غشای مغز از اهمیت بالایی برخوردار است. تأثیر این ماده ی غذایی در حافظه هنوز در حال بررسی است. با این حال امگا 3 ها یا همان اسیدهای چرب ضروری برای ساخت سلول های عصبی و بهبود و پیشرفت قدرت مغز نوزادان لازم است؛ خبر خوب اینکه ماهی یک ماده ی غذایی سرشار از امگا 3 است. هر چه ماهی از نوع چرب تر باشد میزان این اسیدهای چرب در آن بیشتر است و کمک زیادی به بهبود قدرت حافظه می کند. ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، ماهی تن، ساردین و غیره جزو ماهی های مفید برای مقابله با حافظه ی ضعیف محسوب می شوند.
آلزایمر که نوعی زوال عقل هست روی منطق و رفتار افراد مسن تأثیر گذاشته و باعث کاهش فعالیت های روزمره ی آن ها می شود. نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهند که امگا 3 روی حافظه تأثیر مثبت می گذارد و علائم مربوط به بیماری آلزایمر را به تأخیر انداخته و کاهش می دهد.
صفحات: 1· 2