آشپز باشی ( کباب ترخون)
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز : ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
ترخون: چند شاخه
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه : اول پیاز ، سیر و ترخون را با هم در آسیاب ریخته و کامل خرد می کنیم. بعد با گوشت ، نمک و زرد چوبه مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشت جدا کرده و سر سیخ های چوبی می زنیم و می خوابانیم کف ماهیتابه های تفلون یا چدنی . با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت شود و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشوند. می توانید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرف را بذارید و تا کباب خودشو کاملا نگرفته بر نگردونید.