بادمجان کباب
بادنجان قلمی متوسط شش عدد
پیازداغ نصف پیمانه
ناردون(انار خشک)نصف پیمانه
رب نارنجدو قاشق غذاخوری
شکریک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آنها را یک برش میدهیم و میگذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم. بادنجانها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ میکنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آمادهسازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجانها میریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را میگذاریم تا سس غلیظ و بادنجانها پخته شوند.
با سلام
زائری بارانی ام آقا بدادم میرسی؟
بی پناهم، خسته ام،تنهابدادم میرسی ؟
گر چه آهونیستم اماپراز دلتنگی ام
ضامن چشمان آهوهابه دادم میرسی ؟
ازکبوترهاکه میپرسم نشانم میدهند
گنبدو گلدسته هایت رابه دادم میرسی ؟
من دخیل التماس رابه چشمت بسته ام
هشتمین دردانه زهرابه دادم میرسی ؟
ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی بن
موسی الرضا را بر عموم مسلمین گرامی تبریک عرض میکنم . . .