پودینگ_مرغ
مواد لازم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پنیر گودا ۱۵۰ گرم
:جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
:آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری
:ماست سفت ۲ قاشق غذا خوری
:روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز کوهی یا دم پیازچه خرد شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید. سیب زمینی و هویج را خرد کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید،زرده را کاملاًمی زنیم تا سفید شود، بعد مرغ و پیاز را داخل رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد سیب زمینی و هویج ،روغن مایع و ادویه و پنیر گودا را اضافه می کنیم.
پیاز کوهی و جعفری را حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست را اضافه می کنیم و سپس سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم.
مواد را داخل ظرف مناسب فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و روی آن را با فویل می پوشانیم. روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم.
حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلومینیوم را از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ طلایی شود