نشست پژوهشی با موضوع جوان و انتخابات با حضورخانم طیبه حقیقی استاد حوزه و هادی سیاسی سپاه ناحیه نجف آباد روز سه شنبه مورخ 4/12/94 در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) یزدانشهر برگزار گردید.
استاد حوزه در سخنانش اظهار داشت:
نسل جوان ما مزایایی و عیب هایی دارد. زیرا این نسل یک نوع ادراکات و احساساتی دارد که در گذشته نبود و از این جهت باید به او حق داد. در عین حال یک انحرافات فکری و اخلاقی دارد و باید آنها را چاره کرد. چاره کردن این انحرافات بدون در نظر گرفتن مزایا یعنی ادراکات و احساسات و آرمان های عالی که دارد و بدون احترام گذاشتن به این ادراکات و احساسات میسر نیست. باید به این جهات احترام گذاشت. رو در بایستی ندارد. در نسل گذشته فکرها این اندازه باز نبود، این احساسات با این آرمان های عالی نبود. باید به این آرمان ها احترام گذاشت. اسلام به این امور احترام گذاشته است. اگر ما بخواهیم به این امور بی اعتنا باشیم محال است که بتوانیم جلوی انحراف های فکری و اخلاقی نسل آینده را بگیریم. روشی که فعلا ما در مقابل این نسل پیش گرفته ایم که روش دهان کجی و انتقاد صرف و مذمت است و دائما فریاد ما بلند است که سینما این طور، تئاتر، این طور، مهمانخانه های بین شمیران و تهران این طور، استخر چنان و دائما وای وای می کنیم درست نیست. باید فکر اساسی برای این انحراف ها کرد.
طیبه حقیقی افزود:مسئله رهبری نسل جوان در حقیقت یک مسئولیت عمومی است که متوجه عموم مسلمانان است و بالاخص متوجه طبقه ای است که سمت رسمی رهبری دینی اجتماع را دارند. این اصل را همه می دانیم که در دین مقدس اسلام مسؤولیت ها مشترک است، یعنی افراد مسئول یکدیگرند و در مسئولیت های یکدیگر شریکند: «کلکم راع و کلکم مسؤول عن رعیته» (جامع الصغیر، ص 95) بلکه نسل ها مسئول یکدیگرند.
هر نسل مسئول نسل بعدی است که این دین و این هدایتی که از نسل های گذشته دست به دست به آنها رسیده است آن را حفظ کنند و به نسل های بعدی برسانند، یعنی نسل های بعدی را آماده کنند برای پذیرفتن و استفاده از آن. بنابراین بحث در رهبری نسل جوان بحثی است از یک وظیفه و مسئولیت که متوجه همه است.
وی ادامه داد: مقصود از نسل جوان، فقط طبقه جوان نیست، مقصود طبقه ای است که در اثر تحصیلات و آشنایی با تمدن جدید دارای طرز تفکر مخصوصی است، خواه پیر باشد یا جوان. اکثریت این طبقه را البته جوانان تشکیل می دهند. لهذا می گوئیم نسل جوان. و الا بسیار پیرها هستند که طرز تفکر جدید دارند، بسیار جوان ها هستند که طرز تفکرشان مثل پیرها و مردم قرون گذشته است. شرکت حداکثری در انتخابات حتی در مورد کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ و اعتبار کشور نیاز است. از فواید حضور در انتخابات این است که نظام جمهوری اسلامی ایران تقویت می شود.کشور در حصار امنیت باقی می ماند ملت ایران درچشم ملتهای دیگر آبرو پیدا می کند و در چشم دشمنانش ابهت پیدا می کند.رای به فهرستهای قابل اعتماد درانتخابات مورد توجه است به این صورت که با تحقیق در این زمینه افراد متدین و انقلابی و آنهایی که در خط و راه امام(ره) باقی مانده اند را انتخاب کنیم.
استاد حوزه تاکید کرد:برای انتخاب درست تلاش کنیم، ممکن است سعی ما به نتیجه برسد یا اینکه تلاش کنیم ولی به نتیجه مطلوبی که مورد نظر ماست نرسیم اما این مهم است که چون نیت الهی داریم و به خاطر حفظ اسلام و ارزشهای آن قدم برداشته ایم خداوند متعال ما را در این راه کمک خواهدکرد.
وی اظهار داشت:انسان با ایمان همواره در هر زمینه ای با بصیرت خدایی و با هوشیاری کامل عمل می کند و سوژه ای به دست دشمنان و مخالفان ایمان و عقیده اش نمی دهد تا بتواند گوهر قدسی ایمان را پاسداری کند و از آثار و برکاتش برخوردار گردد.