مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان :
مرغ 4 تیکه
بادمجان 2عدد متوسط
پیاز 1عدد متوسط
پیاز سرخ کرده 2قاشق غذاخوری
رب گوجه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آب 3 لیوان
نمک ,فلفل ,زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت بادمجان
بادمجان ها را از یک ساعت قبل پوست بگیرید و آغشته به نمک کنید و بذارید که نمک به طور کامل جذب بادمجان بشود و آب بندازه به این صورت هم تلخی بادمجان از بین میرود و هم در حین سرخ کردن روغن کمتری مصرف میشود.
داخل یه قابلمه 3لیوان آب بریزید و مرغ ها رو به همراه یک عدد پیاز متوسط ,نمک و زردچوبه به مدت 20 دقیقه بذارین تا نیم پز بشود. بادمجان ها را نیز سرخ کنید.
بعد از 20 دقیقه مرغ ها رو از قابلمه بیرون بیارین و در روغن کمی سرخ کنید. آب قابلمه رو هم از صافی رد کنید تا برای پخت خورش از اون استفاده کنید.
رب گوجه را هم کمی تفت داده به همراه مرغ ها ,آب مرغ و پیاز سرخ شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بپزد. در این مرحله آبلیمو رو کم کم به خورشت اضافه کنید و مراقب باشید که خورشتتون بیش از اندازه ترش نشود.
دارچین و در صورت نیاز کمی نمک هم به خورشت اضافه کنید. در صورتی که پیاز سرخ شده ی آماده نداشتین 3 عدد پیاز متوسط رو خلالی نازک خرد کرده و کاملا طلایی کنید و به خورشت بیفزایید.
اگر در حین پخت خورشت های مختلف حس کردید که شوری و ترشی غذا بیش از مقدار لازمه میتونین یه سیب زمینی رو پوست گرفته و خام داخل خورشت بذارید تا ترشی و شوری را تا حدود زیادی جذب کرده و غذای مطبوع تری داشته باشید.
بعد از اینکه خورشت شروع به قل قل زدن کرد نصف بادمجان ها رو داخل قابلمه بریزین و تا حد امکان حرارت رو کم کنید تا خورشت کاملا جا بیفته. بادمجان و پیاز سرخ شده باعث لعاب انداختن غذا میشود.