مواد لازم
پودر بادام ( بدون نمک و بو داده) / 3/1 پیمانه (50 گرم)
خامه (فرم گرفته)* / 375 گرم
پودر ژلاتین / 2/1 1 قاشق چای خوری (12گرم)
عسل / 4/1 پیمانه (80 گرم)
شکر(نرم و دانه ریز) / 3/2 پیمانه (100 گرم)
پنیر خامه ای / 500 گرم
کره (ذوب شده) / 120 گرم
زنجبیل / 4/1 قاشق چای خوری
بیسکویت ساده (پودر شده) / 200 گرم
پودر گردو / 3 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
پودر پسته / 3 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
طرز تهیه:
1.خامه فرم گرفته: یک پیمانه خامه، یک پیمانه پودر شکرو سه پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید و در فریزر بگذارید. زمانی که کاملاً خنک شد، با همزن برقی هم بزنید تا حدی که خامه فرم بگیرد و جای پره های همزن روی خامه بماند.
2.1. در ظرفی مناسب، نیمی از پودر بادام، نیمی از پودرپسته، پودر گردو، بیسکویت و زنجبیل را مخلوط کنید، سپس کره را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید؛
3.نکته: براب بو دادن بادام، آن را در تابه ای مناسب بدون روغن تفت دهید، سپس آن را پودر کنید. جایگزین: به جای پنیر ماسکارپونه نیز می توانید استفاده کنید. چیز کیک به دو شیوه آماده می شود. دسته اول باید در فر قرار گیرند و دسته دوم بدون فر و در یخچال تهیه می شوند. چیز کیکی را که ما برای شما در نظر گرفته ایم از دسته دوم می باشد.