طرز تهیه پای تره فرنگی
پای تره فرنگی, طرز پخت پای تره فرنگی
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 80 دقیقه
مواد لازم :
کره 100 گرم
آرد 140 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) 1/4 پیمانه
طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.
مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :
شیر ١/٢ پیمانه
* خامه 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل سیاه کمی
* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.
طرز تهیه پای تره فرنگی
طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.
مواد داخل پای تره فرنگی :
تره فرنگی خرد شده 1 عدد
هویج کوچک 1 عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.