( توصیه علامه امینی به فرزندش )
زیارت عاشورا از زیارت های مورد توجه حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه ) است و شایسته است که خواندن آن ترک نشود . در کتاب نجم الثاقب از امام زمان (عج الله تعالی فرجه ) نقل شده که به سید احمد رشتی فرمود : شما چرا زیارت عاشورا نمی خوانید ؟ (زیارت ) عاشورا , عاشورا ، عاشورا !
دکتر محمد هادی امینی فرزند مرحوم علامه امینی (ره ) می نویسد :
پس از گذشت چهار سال از فوت مرحوم علامه امینی (ره) , شب جمعه ای قبل از اذان صبح , وی را در خواب دیدم و او را شاداب و خرسند یافتم … جلو رفتم و پس از سلام و دست بوسی عرض کردم : پدر جان چه عملی باعث سعادت و نجات شما گردید ؟ فرمود : چه می گویی ؟
مجددا عرض کردم : آقا جان ! در آنجا که اقامت دارید , کدام عمل موجب نجات شما گردید ؟
فرمود : چه می گویی ؟
مجددا عرض کردم : آقا جان ! در آنجاکه اقامت دارید , کدام عمل موجب نجات شما شد ؛ کتاب الغدیر … یا سایر تالیفات … یا تاسیس بنیاد و کتابخانه امیرالمؤمنین (علیه السلام ) ؟
پاسخ دادند : نمی دانم چه می گویی , قدری واضح تر و روشن تر بگو .
گفتم : آقا جان ! شما اکنون از میان ما رفته و رخت بر بسته اید و به جهان دیگر منتقل شده اید ؛ در آنجا که هستید , کدامین عمل باعث نجات شما گردید , از میان صدها خدمات و کارهای بزرگ علمی و دینی مذهبی ؟
علامه امینی … درنگ و تأملی نمودند , سپس فرمودند : فقط زیارت اباعبدالله الحسین (علیه السلام )
فرمود : در مجالس و محافلی که عزاداری امام حسین (علیه السلام ) بر پا می شود شرکت کن , ثواب زیارت امام حسین (علیه السلام ) را به تو می دهند .
سپس فرمدند : پسر جان ! در گذشته بارها تو را یادآور ساختم و اکنون به تو توصیه می کنم که زیارت عاشورا را هیچ وقت و به هیچ عنوان ترک وفراموش مکن . مرتباَ زیارت عاشورا را بخوان و بر خودت وظیفه بدان . این زیارت دارای آثار, برکات و فواید بسیاری است که موجب نجات و سعادتمندی در دنیا و آخرت تو می باشد … و امید دعا دارم .
فرزند آن مرحوم می نویسد : علامه امینی با کثرت مشاغل ؛ تألیف , مطالعه و رسیدگی به ساختمان کتابخانه امیرالمؤمنین (علیه السلام ) در نجف اشرف , به خواندن زیارت عاشورا مواظبت کامل داشتند و سفارش به زیارت عاشورا می نمودند و بدین جهت خودم حدود سی سال است مداومت به زیارت عاشورا دارم .