روش تهیه پیده زبان گوساله لذیذ و پر انرزِی
زبان گوساله را با یک سر پیاز و چند حبه سیر و چوب دارچین و کمی سرکه و نمک و فلفل و زردچوبه خوب میپزیم.پوست آن را جدا کرده و خرد میکنیم.
خمیر
آب 2 پ
مایه خمیر 1 ق چ
روغن مایع 1/4پ
شکر 2 ق
نمک کمی
آرد به میزان لازم تا خمیر بدست نچسبد
مایه خمیر و شکر را به آب اضافه کرده سپس نمک و روغن را اضافه میکنیم و آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود و بدست نچسبد.
خمیر را 10 دقیقه وزر میدهیم و 45 دقیقه استراحت میدهیم.خمیر را باز کرده و مقداری سس روی خمیر میکشیم سپس پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده و زبان پخته شده و خرد شده را رویش میچینیم.
مقداری پنیر رویش قرار میدهیم و گوجه نازک خرد برش خورده را رویش قرار میدهیم.لبه های خمیر را به سمت وسط بر میگردونیم و زرده تخم مرغ میمالیم.در فر 180 درجه نیم ساعت قرار میدهیم.
بلال بخار پز
شیر بلال را برش داده و نیم ساعت با کمی آب و نمک و 2 قاشق شکر میپزیم سپس تابه را گرم کرده و با یک قاشق کره تکه های بلال را کمی تفت داده و بافلفل سیاه و آبلیمو سرو میکنیم
منبع: دلگرم
خوشمزست…. گشنم شد.