اگر می خواهید یک کدبانوی تمام عیار باشید لازم است این ترفندها را بدانید.
_ برای این که قسمت های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.
_ تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.
_ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.
_ پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست آنهاکنده شود.
_ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه، به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود.
_ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.
_ پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع تر گرم شود.
_ ظرف بستنی را در پلاستیک فریزر بگذارید تا هنگام برداشتن بستنی نرم بماند.
_ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زیر آن پارچه خیس قرار دهید.
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ رَحْمَةَ الْأَيْتَامِ وَ
إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ
إِفْشَاءَ السَّلامِ وَ
صُحْبَةَ الْكِرَامِ بِطَوْلِكَ
يَا مَلْجَأَ الْآمِلِينَ
خداى در اين ماه مهرورزى به ايتام ، و
خوراندن طعام ، و
آشكار كردن سلام ، و
همنشينى با اهل كرامت را نصیبم فرما ، به عطايت
اى پناهگاه آرزومندان.