آشپز باشی (ماهی قزل آلا با خیار)
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ماهی قزل آلا: 2 عدد متوسط و تمیز شده
خیار: 1 عدد، تمیز و حلقه ای برش خرده
پیاز: 1 عدد متوسط
میخک: 1 عدد
شوید: 2 قاشق غذاخوری خرد شده
آویشن: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کره نرم شده: 50 گرم
شوید و لیمو برای تزیین و سرو
طرز تهیه
مرحله 1 - ماهی را با پیاز، میخک، شوید، آویشن، نمک و فلفل و مقداری آب برای 15 دقیقه بجوشانید.
مرحله 2 - پوست ماهی را در آورده و در ظرف مورد نظر گذاشته، خیار را روی ماهی چیده با لیمو و شوید تزیین کنید.
مرحله 3 - کره آب شده روی ماهی ریخته و سرو نمایید.