آثار خوب و بد مصرف خوراکی های ترش بر بدن
مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کمخونی و فقر آهن در آنها شده و در صورت ادامه، افت فشارخون را به همراه دارد.
مصرف خوراکی ترش و ناراحتی گوارشی
عادت به خوردن غذاها یا خوراکیهای ترش برای افراد سالمی که از مشکلات گوارشی خاصی رنج نمیبرند بههیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیکند. این در حالی است که غذاها و خوراکیهای ترش میتوانند به صورت مستقیم باعث تشدید ریفلاکس در افراد مبتلا به بیماریهای گوارشی بشوند بنابراین مصرف چنین غذاهایی در این افراد نه بهصورت مصرف مداوم و روزانه و نه دورهای مناسب نمیباشد. از طرف دیگر، در برخی از بیماران مبتلا به زخمهای گوارشی مانند زخم معده یا زخم اثنیعشر، عادت به مصرف غذاهای ترش باعث تشدید مشکل یا حتی ایجاد زخمهای گوارشی در این افراد نمیگردد، اما در برخی افراد با خوردن گروهی از غذاها یا خوراکیهای ترش، درد یا سوزش بیشتری در دستگاه گوارش گزارش میشود. بهترین توصیه به این افراد، این است که براساس تجربه خود، متوجه بشوند که با خوردن کدام ماده غذایی ترش و در چه حجمی دچار درد و سوزش بیشتری میشوند تا بتوانند با مدیریت برنامههای غذایی روزانهشان، از درد ناشی از زخمهای گوارشی در امان بمانند. همین مسئله در افراد با سابقه سوءهاضمه نیز گزارش میشود و کلیه این بیماران در اثر مصرف خوراکیهای ترش، واکنشهای یکسانی نشان نمیدهند. به طوریکه در برخی افراد با مصرف این خوراکیها عوارض تشدید میگردد و در برخی هیچگونه عوارضی مشاهده نمیگردد.
شور و ترشی هر دو، حاوی میزان بالای نمک است و برای مبتلایان به نارسایی کلیوی، بیماران قلبی عروقی و افراد با فشارخون بالا محدودیت مصرف دارد.
صفحات: 1· 2